Benodigdheden

Dit heb je nodig:

  • een ring
  • een ongeopende pint
  • een bierglas (optioneel)

Stap 1 : doe de ring aan

Voordat je begint met het uitvoeren van het trucje, moet je de ring aan je vinger doen. Kies hiervoor bij voorkeur je wijsvinger of je ringvinger. Deze vingers zijn over het algemeen sterker. Het is belangrijk om een vinger te kiezen die sterk genoeg is om de ring stevig vast te houden, omdat een zwakkere vinger, zoals je pink, mogelijk niet ideaal is voor dit trucje. Zorg ervoor dat de ring goed om je vinger past, maar niet te strak, zodat je vinger nog comfortabel kan bewegen tijdens het uitvoeren van het trucje.

Stap 2: plaats de ring onder de dop

Neem de pint vast met de hand waar de ring aan zit. Zorg ervoor dat je de pint stevig vasthoudt, maar niet te strak, zodat je de ring gemakkelijk onder de dop kunt plaatsen. Plaats de ring onder de dop van de pint. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de ring goed onder de dop zit en dat er geen huid tussen de dop en de ring komt. Dit kan niet alleen het trucje verstoren, maar het kan ook pijnlijk zijn als je huid bekneld raakt. Neem dus even de tijd om ervoor te zorgen dat de ring netjes onder de dop zit en dat alles goed is gepositioneerd voordat je verder gaat met de volgende stap.

Stap 3: openen maar!

Breng de vinger met de ring volledig over de dop van de fles en zorg ervoor dat de dop stevig onder de ring blijft zitten. Het is essentieel om een ​​krachtige grip te behouden terwijl je je hand in een vloeiende beweging over de pint beweegt. Door consistentie in je beweging te behouden en geleidelijk kracht toe te passen, zal de ring de dop van de fles trekken, waardoor een soepele beweging ontstaat.

Stap 4: resultaat

Als alles goed is gegaan, heb je nu je pint geopend zonder een traditionele opener te gebruiken. Dit betekent dat je altijd een handige manier hebt om een ​​fles te openen, zonder afhankelijk te zijn van een aparte opener. Met deze truc bij de hand kun je gemakkelijk genieten van een koud drankje, waar je ook bent.

Wil je meer leren?

Scroll to Top